Mom meeting my host mom

Idag var först och främst en jättefin dag, sol och värme vilket alltid uppskattas! SPECIELLT eftersom de lovar snö på söndag och tisdag... När ska detta vansinne sluta? Det är verkligen som de säger här "Gillar du inte vädret så bara vänta 10 min." för det är verkligen så snabbt vädret här kan ändras haha...
 
Idag blev jag ännu en erfarenhet rikare efter att ha pratat med en myrman (en man som kom för att titta på huset eftersom vi fått problem med myror i köket) i ca 30 min. Jag förväntade mig först och främst inte ens att träffa honom men jag kom hem precis när han kom och skulle spraya huset så det blev ändrade planer. Jag fick visa runt vart vi sett myror och efter det satte han igång. 30 min myrsnack på engelska, wow. Fick ta fram ett anteckningsblock och skriva ner allt han sa för han bara babblade och babblade och dessutom med en stark dialekt på det också. Mycket intressant! Casey hade gymnastik som vanligt men efter det stack vi hem till Cloe och hade en playdate med Cloes värdbarn Bella, Eva vår granne samt en till Eva från Caseys klass. Det var supermysigt och jag och Cloe lyxade till det med en milkshake i solen samtidigt som barnen lekte utomhus. Mys.
 
Senare på eftermiddagen kom mamma och Felicia på besök! Känns så kul att de äntligen fått träffa Kim och Neil och inte minst Mac. Vi alla åt middag tillsammans och mamma skötte sig utmärkt med sitt pratande på engelska. Som vanligt var livet galet här hemma, kevin slog huvudet så han fick en bula, Casey kunde inte komma överrens med grannbarnen och Kevin samt Mac åt maten på bordet osv... Mamma fick se en helt vanlig dag helt enkelt!

Jag och Cloe i solen med våra milkshakes.

Här är förövrigt en superfin sovmask som Casey bland annat fick av mig i födelsedagspresent, den är så hysteriskt rolig! (Casey hade ett enhörningskalas)

Kommentarer (0)
Au Pair / Boston / Cultural care / Sverige / USA / barn / kids