/ Everyday life /

3 weeks left

Om exakt 3 veckor har jag och Sarah förhoppningsvis lyckats ta oss till flygplatsen i New Jersey för att ta vårt plan som tar oss till Kalifornien. Jag kan fortfarande inte förstå det! Det känns skönt i alla fall att jag har det mesta under kontroll, jag vet vad jag måste hinna fixa innan osv så jag känner mig lagom lugn. Idag ska jag träffa Sarah också eftersom vi ska se Coldplay!! Det ska också bli helt fantastiskt. Har väntat på det sen jag fick biljetterna i februari. Äntligen!

Måste säga att den här veckan gått riktigt fort. Vi har hittat på roliga grejer så som att gå till en inomhus lekplats, badat i poolen i vår trädgård, haft play dates osv. Nästan varje kväll har jag träffat Zanna också vilket gör att tiden också bara springer iväg. Om ca 2 två veckor kommer hennes familj hit och sen efter det åker jag iväg så som sagt tar vi vara på varenda minut.

Nu sitter jag på tåget in till Boston för att möta upp Sarah och gå i affärer en liten snabbis innan vi måste ta oss hem igen för att åka till konserten. Bered er på världens uppdatering imorgon angående konserten!!

Kommentarer (0)
Au pair / borgshammar / cultural care / emelie / kids / sverige / usa