/ Everyday life /

Black friday + saturday and sunday

När kalkonen hade lagt sig var det fredag och uppdrag "black friday" sattes igång.
 
Black friday är fredagen efter thanksgiving varje år då affärerna har galen utförsäljning och folk förvandlas till galningar (minst sagt)! Vissa affärer öppnar 12 på natten medan resten öppnar runt 6-tiden, alltså väldigt tidigt... Jag däremot njöt av en ledig fredag med en sovmorgon och lugn förmiddag. Runt 2-tiden bestämde jag mig för att ta mig en tur DOCK undvek jag shoppingcentrumen eftersom jag tänkte att där nog var mest folk. Mitt mål var att hitta en vinterjacka, kanske lite långärmade tröjor samt nya träningskläder. Vinterjacka - check! Träningskläder - check! Stickad långärmad tröja - check! Nya brallor - check! Totalt spenderade jag ca 100 dollar och sparade samma summa, måste ändå säga att jag gjorde bra kap. Jag gick omkring i min egen takt och tog det väldigt lugnt. Lördagen blev en mycket bra sovmorgon den med! Jag hann med några skypesamtal hem till sveden och en tur till gymmet innan jag sedan hämtade upp Johana. Vi stack till en restaurang som heter "Shake Shack", åt oss mätta och bestämde sedan att vi skulle fortsätta med en filmkväll hemma hos henne. Vi såg en film som heter "Love Actually" som är en riktig "feel good"-film men även lite julig.
 
Idag, söndag, kom äntligen Nathalie hem från sitt thanksgiving-firande i New Jersey. Som jag saknat min andra Needham-halva och look alike enligt folket? Det gav en liten försmak på vad som kommer hända i Januari då hon sticker hem till Sverige efter ett år här... Längtar inte om man säger så, hon har blivit som en liten extrasyster här. Hon kom hem vid 3 idag så innan jag hämtade henne hann jag med en promenad i Caryl Park och jag var verkligen inte den enda som hade den tanken... Det var en helt underbar dag idag, strålande sol och ca 8 grader kallt. Väl uppe på toppen var där ca 20 andra personer och någon trevlig filur hade dekorerat ett träd med julgranskulor! så mysigt! Utsikten som nu består av kala träd är en väldig kontrast mot de otroligt gröna träden i början av min tid här. Efter promenixen stack jag hem och åt lunch som fortfarande innebär rester från thanksgiving så hej kalkon igen! Jag och Nathalie stack till Dedham, "grannstaden", och gick in i en väldigt farlig affär som heter "five below" som, precis som namnet säger, endast säljer saker som kostar 5 dollar och under. Hjälp. Massa saker som man vill ha till billigt billigt pris. Hem fick jag med mig en chokladkalender (börjar närma sig första december nu!!!), en minijulklapp till Casey, godis (japp...), ny laddsladd till telefonen, ställ till sminkborstar och smink så jag slipper leva i min necessär, handsprit m.m. Det slutade på totalt 22 dollar och jag fick massa smått och gott. Yey! Middagen blev sedan på Cheescake factory som som vanligt levererar mat x1000. Jag åt en "Spicy Cashew Chicken" som var supergod! Saknar mat som smakar något, de är inte jättebra på att krydda här i min familj, och det gjorde verkligen denna kycklingen. Som vanligt fick jag mat med mig hem så lunchen imorgon är klar. 
 
Nu ligger jag i min säng och tittar på "så mycket bättre". Imorgon är det måndag och tillbaka till verkligheten igen.
 
Hittade svenska pepparkakor helt plötsligt i en affär! Dock kostade de 10 dollar vilket jag tyckte var lite väl... Kanske senare.

Caryl Park i September
 
Caryl Park i Oktober
 
Caryl Park i November

Pyntat träd i Caryl Park.

Maaaaat!

Min lilla julhörna i mitt rum.
Kommentarer (1)
Au Pair / Cultural care / Sverige / USA / black friday / cheescake factory / helgen / jul / shopping