/ Nu är vi igång! /

First day!

Efter att ha avslutat training school (äntligen) blev det äntligen dagen med det stora D:et. Klockan 9 på morgonen idag åkte bussarna från Long Island, NY och 13.30 var jag framme på busstationen i Newton, MA. Där, efter några minuter, fick jag äntligen träffa min värdmamma!

Jag har nästan inte alls varit nervös inför att träffa min värdfamilj för jag har tycks att det känts så bra från allra första början, DOCK ska jag inte ljuga och säga att jag inte blev lite smått nervig när bussen stannade och jag visste att nu är det faktiskt dags. Lite fjärilar är alltid bra att ha! När jag såg henne svänga in på parkeringen blev jag bara obeskrivligt glad och kände verkligen en enorm lättnad. Hon var precis så som jag föreställt mig och välkomnade mig verkligen bra.

Jag lastade in alla mina väskor i hennes bil och vi åkte hem till deras hus. Barnen var på camp så jag fick lite tid att packa upp mina grejer och installera mig. Har ett helt underbart rum med en king size bed (!!!), garderob, byrå, skrivbord, nattduksbord och ett skrivbord. Halv 5 åkte vi till banken och fixade ett bankkonto till mig och 1 och en halv timme senare var vi på YMCA och hämtade barnen. Som jag har längtat efter att träffa dem och de välkomnade mig verkligen också på bästa möjliga sätt! De verkar verkligen underbara men jag känner redan nu att jag måste se upp så de inte lurar mig med deras små underbara leenden ;)

Det blev pizza idag (shocking right?) och även lite dessert, frozen yoghurt. När vi kommer hem efter allt ätande får jag det bästa avslutet på dagen när mitt yngsta värdbarn Casey säger, "You can stay here many days.".