/ Förberedelser /

First match

Jag började skriva min ansökan för väldigt länge sedan, kanske i September, men eftersom skolan och träningen tar mycket tid så blev den ett väldigt långvarigt projekt och ibland även lite ångestladdat.. Men tillslöt blev den klar och det hände för ca 1 och en halv vecka sen! När jag hade klickar på "skicka in" knappen gick allting väldigt fort. 
 
Tre dagar senare fick jag en mail från Cultural care (som jag förövrigt nog inte nämt är det företag jag åker med) att jag hade blivit matchad men en familj. Känslan var HELT obeskrivlig! Så många fjärilar i magen, tankarna på att det verkligen var på riktigt och ja, jag var i extas! Jag läste igenom deras host family application säkert tre gånger och tittade igenom deras bilder fem gånger! Mamman i familjen skickade ett mail till mig och frågade om vi kunde hitta en dag att prata på vilket jag tyckte var sååå nervöst men så fantastiskt kul!!
 
Nu har jag pratat med mamman i telefon en gång och det gick superbra! Av de 30 minuterna vi pratade så pratade hon 25 av dem haha, det var väldigt skönt att hon var så pratglad! Vi har mailat väldigt mycket och jag har även tagit kontakt med deras nuvarande Au pair som svarat på några av mina frågor. Om den familj ni blir matchad med har erfarenhet av en tidigare Au pair tycker jag det är super om man kan få hens adress eftersom hon just håller på med exakt det du ska göra. 
 
Nu är nästa steg att jag och familjen ska försöka hitta en tid då vi kan skypa med varandra. Ser så mycket fram emot detta och nu är jag så på gång! 
 
(bilden är från när jag var i Everglades förra sommaren, så underbart vackert ställe)