/ Aktiviteter under året /

Sleepover

Ännu en helg som är förbi!
 
Den här helgen sov Sarah över hos mig, precis som planerat! Igår åt vi "svensk" taco, passade mina busfrö och tittade på filmen "bilar" samt "Maze runner" (dock inte med barnen). Riktigt mysig kväll! Idag vaknade vi vid 10 segade oss ett tag och tog oss sedan till Caryl park utanför Needham. Det är mitt absoluta favoritställe just nu (Tack Nathalie, min personal guide). Påminner lite om bokskogen så det är ett perfekt ställe för promenader och tid att rensa huvudet. Den rundan jag tar leder en upp på en liten klipphäll där man har utsikt över mycket skog samt långt långt borta Boston skyline vilket är lite småcoolt faktiskt. Upp dit och tillbaka promenerade jag och Sarah, en bra runda för både träning och prat. När vi kom hem blev det en snabb dusch och sedan begav vi oss till Natick Mall för shopping! Egentligen var ju planen att åka på Whale Watch denna helgen men när jag ringde och skulle reservera platser så var det redan fullt så det fick vi spara till en annan gång! Istället för att då spara våra pengar så gjorde vi det Sarah och jag gör bäst shoppar... Vi är en mindre bra kombo för våra plånböcker haha. DOCK höll jag mig till att bara handla ett par jeans. Vi avslutade dagen med lite mat på T.G.I Friday med varsin Jack Daniels Burgare, mums. 
 
Nu börjar en ny vecka med nya äventyr haha... 
 
Kevin, Casey och Sarah!
 
MMmmmmmmTacos.
 
Jag, Kevin (som inte alls ville sitta stilla uatn mest agerade apa klättrandes på soffan, nästa bild förklarar nog varför haha...), Casey (som är helt förtrollad av filmen) och Sarah.
 
Japp, Kevins "ap-beteende" var ett tappert försök till att inte somna haha... Men icke, halvvägs upp i fotöljen gick det inte att hålla tittorna öppna längre.
 
Det går inte riktigt att fånga känslan och utsikten från toppen av Caryl Park på bild, men detta är ett tappert försök i alla fall.
 
Inzoomad Boston skyline från toppen haha...
 
Här är en fin bild på uppäten mat, vi var för hungriga för att ta bilder på icke-uppäten mat...
 
Kommentarer (1)
Au Pair / Natick mall / USA / cultural care / friends / needham / shopping / sleepover / weekend