/ Familjen Callanan / Struggles /

Extension

Haft en jättetrevlig helg verkligen med minst sagt MYCKET skratt! Men det kommer i nästa inlägg för först och främst måste jag berätta vad som hände i fredags.
 
Fredag var en skön dag, det var fint väder den dagen också så vi stannade kvar på Kevins skolas lekplats efter vi hämtat honom. Vi lekte av oss lite tills solen började gå ner och det började bli kyligt. Sen stack vi hem hann i princip käka lite snack, leka i en halvtimme och sen fick jag sms från Neil som frågade om vi alla skulle käka ute idag och varför inte? Så vi stack iväg till vårt vanliga ställe i Newton och åt. Efter en stund säger Kim något i stil med, "Emelie, vi har en liten fråga till dig. Vi hade tyckt det hade varit väldigt kul om du hade velat förlänga ditt år här med oss". Oj. Det var jag först och främst inte alls beredd på att de skulle säga och för det andra så har jag inte alls funderat i dessa banorna innan.
 
Det är en enorm komplimang och jag blev verkligen hur glad som helst! Dock är det ett väldigt stor och seriöst beslut som måste tas. Jag svarade att jag skulle fundera på det och Kim och Neil förstår till 100% att det är svårt. Resten av middagen satt jag i princip i ett vaccum och bara försäka känna något. Känna om jag lutade åt något håll men ingenting kände jag. När jag kom hem gick jag raka vägen upp till mitt rum, la mig i min säng och bara försökte sortera lite tankar. Satte mig sedan med datorn och skrev upp fördelar och nackdelar med att förlänga men kände fortfarande inte att det lutade åt något speciellt håll. Efter en konstig natt så ringde jag pappa och mamma för att diskutera med dem och kände väl att en magkänsla började komma fram. Jag har trots allt räknat ner dagarna till hemfärd och planerat min resemånad med Sarah, vilket i så fall bara skulle försvinna om jag förlänger, och innerst inne vet jag inte om jag vill förlänga med så mycket som 9 månader, som är det minsta Kim och Neil kunde tänka sig en förlängning. Mina tankar går i alla fall åt ena hållet ena timmen och åt andra hållet andra timmen vilket är därför jag tänker ta min tid och verkligen verkligen fundera ordentligt på detta. Det är trots allt en "once in a lifetime"-upplevelse det här...
 
Förövrigt så är det alla hjärtans dag snart så jag och casey hade fullt upp i fredags med att göra hjärtan och dekorera hennes rum!



Kommentarer (2)
Au Pair / Boston / Cultural care / Emelie Borgshammar / Sverige / USA / extension / förlänga / kids / sweden